Specijalne usluge klijentima- jedinstveni procesor

Naša kompanija može da obezbedi iskusnu osobu , ekskluzivno za potrebe kupca , za njegovu potpunu i brzu uslugu u čemu god da je potrebno.

Usluge putovanja- smeštaj i transport prilikom razgledanja nekretnina

Omogućujemo kompletnu ponudu turističkih pakete za sve potencijalne kupce,uključujući avio karte, smeštaj u odabranim hotelima, transport od i do aerodroma ,stanica itd., kao i transfer do i od mesta gde se nalaze nekretnine za koje je kupac zainteresovan. Za dalje informacije o turističkim paketima kliknite ovde.

Taksi usluge

U mogućnosti smo da Vam rezervišemo luksuzne taksije koji ce Vas čekati na mestu dolaska i odvesti Vas udobno i sigurno do željene destinacije.

Krediti

Naša kompanija u saradnji sa najvećim bankama u Grčkoj može da se pobrine za celokupni proces od odobrenja do završne isplate kredita za kupovinu nekretnina.

Izgradnja i razvoj nekretnina

Nakon izbora zemljišta i potpune podrške koju Vam pružaju diplomirani gradjevinski inženjer naše kompanije, u mogućnosti smo da Vam izgradimo od najmanje kućice do najveće hotelske jedinice. Izradjujemo kompletne finansijske studije o isplativosti svakog ulaganja. Za više infomacija o aktivnostima naše kompanije kliknite ovde.

Pravne usluge

Pravni savetnici u našoj kompaniji pružaju kompletne pravne usluge a sve u cilju potpunog osiguranja Vaših investicija. Advokati i sudski pisari/notari/ imaju višegodišnje iskustvo u kupovini i prodaji nekretnina u Grčkoj i mogu da obezbede potrebne radnje da bi se dovršio proces kupovine.

Usluge prevodjenja

Iskusni prevodioci na 50 svetskih jezika ,spremni su da prevedu svaki zvanični dokumenat koji je potreban ili da Vam olakšaju komunikaciju, svojim prisustvom.

Usluge osiguranja

Možemo Vam omogućiti saradnju sa Evropskim osiguravajućim gigantima kao i integraciju paketa bezbednog investiranja.

Transportovanje

Kada ste već kupili nekretninu, možemo Vam obezbediti kamione sa posebnom opremom za transportovanje stvari (nameštaja, aparata za domaćinstvo), kao i svaku vrstu selidbe.

Usluge bezbednosti

U saradnji sa agencijama za bezbednost imovine, možemo Vas obavestiti o načinima za obezbedjenje i čuvanje Vaših nekretnina.

Usluga uredjivanja eksterijera

Iskusne arhitekte i baštovani mogu urediti čitav spoljni prostor oko Vašeg objekta.

Usluga čišćenja

U saradnji sa raznim kompanijama za čišćenje i uredjivanje domova možemo Vam pomoći u spremanju Vašeg životnog prostora.