Izgradnja i Razvoj

Kompanija
Halkidiki Properties Kompanija je uglavnom angažovana na poslovima izgradnje objekata poslovnog i stambenog tipa na privatnom zemljištu. Delatnost kompanije:
izgradnja i prodaja stanova po sistemu ključ u ruke
izgradnja i prodaja kuća za odmor po sistemu ključ u ruke
izgradnja, prodaja ili iznajmljivanje kancelarijskog prostora i prodavnica
izgradnja, prodaja ili iznajmljivanje magacinskog prostora
renoviranje stambenog i poslovnog prostora
renoviranje fasada zgrade

Cilj
Cilj osnivača kompanije je da na najbolji mogući način obezbede vrhunske rezultate u gradjevinskom sektoru. Da bi u ovome uspeli sistematizovali su tehnička i organizaciona pitanja u proizvodnji kako i dolikuje jednoj modernoj kompaniji. Na ovaj način, kvalitetno i brzo se postiže izgradnja odredjenog objekta, primenju se visoki standardi a i sam kupac se uključuje u ceo proces. Uključivanje kupca u ceo proces omogućava potpunu kontrolu nad celim projektom kao i nad izborom gradjevisnkog materijala i radom radnika. Sve faze izgradnje nadgleda vrhunski inženjer, što rezultira visokim standardima izgradnje objekta. Naš tim koji se sastoji od iskusnih radnika , dosledno primenjuje sve gradjevinske propise i nastoji da obezbedi funkcionalnost, kvalitet i pouzdanost u izgradnji bez prikazivanja lažnih troškova, a sve u cilju da zadovolji i najistančanije zahteve svojih kupaca. Znamo da je put ka daljem razvoju kompanije apsolutno zadovoljstvo kupca. Zato je i našta filozofija usmerena ka tom cilju.

Osnovni principi kompanije
U oblasti arhitekrure:
Rad sa iskusnim arhitektama, diazjnerima nam omogućava: - punu eksploataciju unutrašnjeg prostora u cilju postizanja maksimalne funkcionalnosti i smanjenje prostora koji je predvidjen za hodnike i prolaze. - snimanje postojećeg stanja i predloge za uredjenje unutrašnjeg prostora na osnovu prikladnih dimenzija - spoljašnji izgledi sa tačnim/odgovarajućim postavljanjem i uobličenjem zgrada - veliki prozori omogućavaju sobama da budu dobro osvetljene i a lepši su gledajući sa estetske strane.


U oblasti gradjevinarstva:
Inženjer koji nadgleda projekat treba da omogući: - izbor kvalitetnog materijala u skladu sa zakonskim regulativama kao i da obezbedi dobar tim radnika imajući u vidu njihovu profesionalnost. - predvidjanje i mapiranje strukturnog projektovanja i inženjeringa objekata u arhitektonskim crtežima kako bi se izbegle pojave negativnih promena u unutrašnjim dimenzijama prostora. - korišćenje inovativnih materijala u izgradnji koji su u skladu sa medjunarodnim standardima

U oblasti ogranizacije:
Dobar tajming vodi ka sistematizaciji posla čime se postiže brzina u izgradnji ali se ne utiče na njen kvalitet.

U oblasti odnosa sa kupcima:
Odgovornost i profesionalizam koji karakterišu našu kompaniju razvijaju jednu mirnu klimu poverenja i sigurnosti kod naših klijenata. Naša saradnja sa klijetnima se ne završava prodajom. Ona se i posle ovoga nastavlja u vidu ponude naših stručnih saveta i naših tehničkih usluga kad god je to potrebno.