Poštovani prijatelji,

Želimo da vam se zahvalimo na izboru naše kompanije u potrazi za vašom kućom iz snova. Kompanija Halkidiki Nekretnine ima najveću bazu nekretnina za odmor u Severnoj Grčkoj (Halkidiki, Kavala, Pieria) kao i u ostalim turističkim destinacijama širom zemlje!

Sada vam sa ponosom predstavljamo naš novi sistem „IDA AUTOMATSKA OBAVEŠTENJA O NEKRETNINAMA“, jedinstvenu inovaciju u Grčkoj ali i u svetu nekretnina! Ova funkcija omogućava potencijalnim kupcima – odnosno onima koji iznajmljuju nekretnine, da automatski budu informisani putem e-maila o svim novim ponudama. Ovo se neće dešavati proizvoljno (u stilu staromodnih Newsletter-a), nego ćete biti obavešteni samo o nekretninama koje vas interesuju, uzimajući u obzir vaše kriterijume (npr. oblast, maksimalni budžet, udaljenost od mora i naselja, minimalni broj soba ili nivoa, isljučivo korišćenje placa i mnoge druge informacije). Detaljnije...


Štaviše, „IDA AUTOMATSKA OBAVEŠTENJA O NEKRETNINAMA“ može da kategorizuje ponude koje će biti poslate na osnovu procenta podudarnosti sa vašim kriterijumima, tj. koliko vam nekretnina odgovara! (100%, 75%, 50% ili vam savršeno odgovara ne uzimajući u obzir definisan budžet). Ova inovacija vam pruža mogućnost da dobijete veći broj predloga nekretnina koje vas mogu interesovati. Takođe, još jedna inovacija sistema „IDA AUTOMATSKA OBAVEŠTENJA O NEKRETNINAMA“ je obaveštavanje o padu cene nekretnine za koju ste zainteresovani kako biste odmah mogli da preduzmete odgovarajuće korake, jer se nova cena uklapa u vaš definisani budžet.

Takođe, lako možete da promenite vaš zahtev izmenom vaših kriterijuma, ali i da dodate više od jednog zahteva.

Na ovaj način kompanija Halkidiki Nekretnine uspeva da joj klijenti budu savršeno informisani, na lak i direktan način!

Slobodno nam se obratite za sve dodatne informacije u vezi sa sistemom „IDA AUTOMATSKA OBAVEŠTENJA O NEKRETNINAMA“ kao i za tehničku podršku.

U nastavku možete pročitati opis procentualnih kategorija i koje ćete nekretnine u njima naći:

100% - U ovoj kategoriji uzeti su u obzir svi kriterijumi vašeg zahteva. Proverava se svaka informacija koju ste dali sistemu kako bismo pronašli nekretnine koje u potpunosti odgovaraju vašim željama. Radi vašeg najboljeg informisanja, postoji fleksibilnost od 15% u odnosu na vaš maksimalni budžet.

75% - U ovoj kategoriji uzeti su u obzir samo osnovni kriterijumi vašeg zahteva. Sistem filtrira informacije i pruža rezultate za celu oblast u kojoj se nalazi mesto koje ste izabrali. Na ovaj način možete saznati o drugim ponudama u okolnim mestima. Takođe, u ovoj kategoriji postoji fleksibilnost od 30% u odnosu na vaš maksimalni budžet.

50% - U ovoj kategoriji uzeti su u obzir svi osnovni kriterijumi vašeg zahteva, osim udaljenosti od mora i određenog mesta koje ste izabrali. Rezultat je šira lista ponuda, u kojoj možete naći neku nekretninu koja vas zaista interesuje, a eliminisana je u predhodnim kategorijama. Fleksibilnost u odnosu na vaš maksimalni budžet u ovoj kategoriji je 50%.

Otvoreni budžet – U ovoj kategoriji uzeti su u obzir svi kriterijumi u potpunosti, osim maksimalnog budžeta. Na ovaj način, ne samo da ćete videti sve nekretnine koje vam odgovaraju, nego ćete imati i uvid u kretanje tržišta nekretnina u odnosu na vaše želje i potrebe, a u cilju realnijeg formiranja vaših kriterijuma.

Hvala vam što ste izabrali našu agenciju da vam pomogne u potrazi za vašom nekretninom. Svakodnevno radimo na unapređenju naših usluga i ostvarivanju direktne i potpune podrške našim klijentima.

Prijateljski pozdrav,
Tim Halkidiki Nekretnina


Manje detalja...

Sada ste na korak do uspešnog završetka vašeg zahteva. Nakon završetka, u prijemno sanduče će vam biti poslat e-mail sa detaljnim objašnjenjima načina funkcionisanja sistema. Takođe ćete biti preusmereni na našu naslovnu stranu, gde možete ili da dodate drugi zahtev, ili da se prijavite sa Vašim novim nalogom.
Popunite Vaš zahtev za kupovinu nekretnine

Sekundarna polja Vam pomažu da precizirate Vašu pretragu kako biste pronašli nekretninu iz Vaših snova. Imajte na umu da se sekundarna polja ne uzimaju u obzir za rezultate koji vam se šalju u kategorijama 50% i 75% podudarnosti. Na taj način je omogućen širi izbor nekretnina u tim kategorijama.